Kategoriat
Kotimaa

Paviaanit pelastuvat – siirretään Ruotsin vankiloihin

(NUMMI-PUSULA) Koko Suomea vavisuttanut Korkeasaaren paviaanien tapaus on saanut onnellisen lopun. Apinoita ei tarvitse lopettaa, vaan niillä on löytynyt korvaava majapaikka Leijonalinnan remontin ajaksi. Paviaanilauma matkustaa Ruotsiin, missä ne sijoitetaan vankiloihin.
”Tässä kohtasivat yhteiset edut. Paviaanit tarvitsevat itselleen tilat, ja meillähän on tässä kesän-alkusyksyn mittaan noita paikkoja vapautunut”, pohtii Ruotsin vankeinhoitolaitoksen edustaja Mikael Öppnadörrar.
Öppnadörrar jatkoi lausuntoaan vielä lukuisilla huonoilla sanaleikkivitseillä, joihin sisältyivät mm. ”linnasta linnaan” ja ”häkkiinhän ne nytkin päätyvät, heh heh”, joita juuri kukaan ei pitänyt erityisen huvittavina, lukuun ottamatta erästä lihavaa toimittajaa takarivissä. Mutta hänellä ei olekaan kavereita.
Tilanteen saamasta käänteestä harmistuneet suomalaiset suurmaanomistajat laittoivat kiväärinsä takaisin naulakkoon.

Yksi vastaus aiheeseen “Paviaanit pelastuvat – siirretään Ruotsin vankiloihin”

Tämä takarivin huvittunut lihava toimittaja jolla ei ole ystäviä on artikkelin kirjoittanut Lehden toimittaja, eikö vain?

Read previous post:
Kerry hakkasi Bushin tv-väittelyssä

(TAMPA BAY) Demokraattisen puolueen presidenttiehdokas John Kerry hakkasi jälleen kerran istuvan presidentin George W. Bushin suorassa tv-väittelyssä torstain vastaisena yönä....

Close