Kategoriat
Talous

Metso irtisanoo työntekijöiden perheet, sukulaiset ja ystävät

(JYVÄSKYLÄ) Puutuotteita ja bondage-tarvikkeita valmistava Metso Paper -konserni on ilmoittanut alottavansa YT-neuvottelut koko henkilöstönsä perhe- ja ystäväpiirien lopettamisesta. ”Näinä Kiina-ilmiön aikoina yhdelläkään rehellisellä yhtiöllä ei ole varaa elättää kymmeniätuhansia nälkäisiä suita”, kommentoi gimp-asuun pukeutunut anonyymi tiedottaja. Yhtiön julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan tämän ns. lopullisen ratkaisun avulla on tarkoitus vähentää kiinteitä kustannuksia noin 100–150 miljoonalla eurolla vuosittain.
Lehden saamien tietojen mukaan Metsolla on harkittu myös ihmisten rahtaamista erityisiin vastaanottokeskuksiin, joissa heidän asiansa voitaisiin käsitellä keskitetysti. ”Emme haluaisi kuitenkaan puhua leireistä”, nimettömänä pysynyt, mustaan nahkahameeseen puettu tiedonlähde kertoi. Sijoituspaikkoina on johtoryhmän öisissä kokouksissa väläytelty ainakin Libyaa ja Turkkia, koska ”niissä on niin halpaa säilöä ihmisiä”.

Read previous post:
Jeesus lopettaa ruumiin ja veren luovuttamisen – ehtoolliskäytäntö vaarassa?

"Kristus kärsii vähäverisyydestä" (AUGSBURG) Evankelis-luterilainen kirkko etsii kiireisesti uusia raaka-aineita ehtoollisleivän ja -viinin valmistamiseen. Jumalanpalveluksesta tuttu pyhän ehtoollisen käytäntö vaarantui...

Close