Kategoriat
Talous

Internet romahtaa – oletko valmis?

Nyky-yhteiskunta on pahasti riippuvainen tietoverkoista. Ja kuten arvata saatta, tulevaisuudessa tilanne vain pahenee. Tulee nettitv:tä ja -radiota ja -puheluita, sähköistä asiointia ja sähköoistä sisältöä sellaisella vauhdilla, että kun riippuvuuden kliimaksi saavutetaan, koko rottelo romahtaa kasaan kuin suosittu Baabelin torni. Toisin sanoen internetin käyttöarvo on sama, kuin rikkinäisen ilmapallon sovittelu tyhjään hunajapurkkiin. Hyödytöntä. Melkein kaikki tämä selviää professori Hannu H. Karin (Helsinki University of Techology) tekemästä tutkimuksesta.
”Karille ajautuu se interneetti kahden vuoden päästä, ja minä olen siitä kyllä henkilökohtaisesti jo nyt hyvin masentunut”, kommentoi myös Helsinki University of Galileon tutkija Akseli Kallen-Kallela (nimi suomennettu 1920-luvulla).
”Tuntuu kuin pala itseä olisi tuomittu kuolemaan”, Kallen-Kallela lausuu peitellen liikutuksen värettä äänessään.

Kapitalistin selusta turvattu

Yritysten ei silti tarvitse vaipua epätoivoon, sillä pitkään kehitteillä ollut Internet2 suljetaan tyystin häiriökäyttäytyjiltä. Hanke on tunnettu myös nimellä Salainen operaatio punainen lyhty, ihan vain dramatiikan vuoksi. Tavallinen työväenluokka saa kuitenkin ihmetellä, kun juuri hankittu ultracool laajakaista lakkaa toimimasta.
”Kuntavaaleissa pitäisi kyllä ehdottomasti puhua näistä tulevaisuuden uhkakuvista”, hehkuttaa vasemmistoliitto, SKP ja Kommunistit rauhan ja työn ja Lenin puolesta ry. yhdestä suusta.
”Kapitalistin juonille on pantava stoppi. Juuri nyt ja tähän paikkaan!” yksimielinen joukko uhoaa.

Kommentti juuttui kurkkuun

Kapitalistin leiristä asiaa ei juuri haluttu kommentoida. Sen verran kurkuista kuitenkin lähti ääntä, että salaliittoteoria kumottiin ja punaisen lyhdyn syttymistä jaksettiin epäillä.
”Eipä se meitäkään juuri riemastuta, että mafia valtaa joka paikan. Mitenkäs sitä suuryritykset sitten toimivat, kun dadaa ei saa mistään?” ihmettelee kokoomuksen ja Jyväskylän yliopiston yhteinen julkilausuma.
”Että ne hippitaistolaiset voisivat kerrankin keskittyä itse asiaan, eivätkä aina syyttää meitä rikkaita kaikesta pahasta mitä maailmassa tapahtuu.”
Lehti aikoo jatkossakin tehdä kaikkensa, jotta edes kerran jokin kunnollinen tietoverkkoihin, informaatioteknologiaan ja tietokoneisiin liittyvä uhkakuva toteutuisi. Tervetuloa takaisin pankkijonoihin.

Yksi vastaus aiheeseen “Internet romahtaa – oletko valmis?”

Read previous post:
Metso irtisanoo työntekijöiden perheet, sukulaiset ja ystävät

(JYVÄSKYLÄ) Puutuotteita ja bondage-tarvikkeita valmistava Metso Paper -konserni on ilmoittanut alottavansa YT-neuvottelut koko henkilöstönsä perhe- ja ystäväpiirien lopettamisesta. "Näinä Kiina-ilmiön aikoina...

Close