Kategoriat
Kotimaa

Lauri Ihalainen unohti hetkeksi olevansa Lauri Ihalainen

(HAKANIEMENRANTA) Suomen ammattiliittojen keskusjärjestön (SAK) puheenjohtaja Lauri Ihalainen unohti torstaiaamuna hetkeksi sen tosiseikan, että hän on Suomen ammattiliittojen keskusjärjestön puheenjohtaja Lauri Ihalainen.
”Se oli ihmeellistä, en muistanut että tällaista vapautta voi ihminen kokea. Tunne kesti varmasti puoli minuuttia, ehkä pidempäänkin. Join siinä kahvia kaikessa rauhassa, en miettinyt oikein mitään. Taisi pieni vihellyskin huulilta päästä. Olisivatpa tutut nähneet minut semmoisena”, Ihalainen muistelee.
Pudotus arkeen oli ay-pomon mukaan musertava.
”Asiat palautuivat mieleeni yhtenä valtavana aaltona. Verokiila, työmarkkina, ansiovähennys, Seppo Riski, pääoma, työmarkkinoiden verokiila, tupo, liittokierros, kiina-ilmiö, verokiila, matalapalkkakysymys, tupotupotupo… kyllä te tiedätte mistä on kyse.”
Ihalainen sanoo, että viimeistään minuutin harhailun jälkeen hän oli jälleen ”valitettavan tietoinen” kantamastaan yli-inhimillisestä vastuusta.
”Tiedän, tiedän, jäsenjärjestöissämme on noin miljoona jäsentä, ei tarvi muistuttaa. Miljoona ihmistä. Ja minä vähän niin kuin päätän niitten asioista. Ja niitten perheitten asioista. Vähän koko Suomen asioista”, Ihalainen huokaa ja katsoo ikkunasta kaukaisuuteen selkeästi tietoisena siitä, että on hän on Suomen ammattiliittojen keskusjärjestön puheenjohtaja Lauri Ihalainen.

2 vastausta aiheeseen “Lauri Ihalainen unohti hetkeksi olevansa Lauri Ihalainen”

Vapauteen, vapauteen. Vapaudessa kaikki asiat järjestyvät. Ehkä Lauri vielä muistaa ettei hän ole todellisuudessa Suomen ammattiliittojen keskusjärjestön puheenjohtaja Lauri Ihalainen vaan vapaa olento.

Read previous post:
Suomi jälleen ykkönen korruptiovertailussa

(MEIKKITAITEILIJA TAHITI) Suomi sijoittui jälleen ensimmäiseksi Transparency International -järjestön kansainvälisessä korruptioselvityksessä. Raportissa vertaillaan korruption astetta 146 maassa. "Suomi kykeni säilyttämään...

Close