Kategoriat
Ulkomaat

Yhdysvalloissa uusia terroristipidätyksiä

(WASHINGTON) Yhdysvallat on reagoinut al-Qaidan suunnittelemaan mainoskampanjaan toimeenpanemalla laajoja pidätyksiä ympäri maata. Kotimaan turvallisuudesta vastaava ministeri Tom Ridge kertoi maan siirtyneen oranssiin vainoharhaisuustilaan ja ottaneen kiinni useita al-Qaida-yhteyksistä epäiltyjä henkilöitä.
Tällä kertaa pidätysperusteena toimivat oudot nimet, jotka viittaavat viranomaisten mukaan terroritoimintaan.
”Pidätettyjen joukossa ovat mm. Al Bundy, koko lentoyhtiö Alitalian henkilökunta sekä Skandinavian alueella menestyksekkäästi toiminut yhteyshenkilö Mikko Al-atalo”, kertoi Ridge. Brookea ei näkynyt mailla eikä halmeilla.

Read previous post:
Porvaripuolueet ehdottavat työttömyyden hoitoon Kheopsin-Ramesseksen mallia

(KUOPIO) Päähallituspuolue keskusta on saanut tuen opposition porvariryhmiltä työttömyyden hoitoon tarkoitetulle nk. Kheopsin-Ramesseksen mallille. Kokoomuksen puheenjohtajan Jyrki Kataisen mukaan malli...

Close