Kategoriat
Kulttuuri

Vuoden fakta yllätti jälleen

(PRAHA) Tämän vuoden faktaksi on valittu se, että krokotiilin veressä on luonnostaan antibioottia ja se kykenee tämän vuoksi jäämään eloon toisinaan jopa raajan menetyksen jälkeen. Antibiootti suojaa krokotiilia tulehduksilta, jotka tappaisivat sen muuten.
Ennen viikonloppuna järjestettyä äänestystä asiantuntijapiirit veikkasivat vuoden faktaksi joko sitä, että kuusi miljoonaa lasta kuolee vuosittain nälkään tai sitä, että SDP:tä ei vieläkään Suomessa lasketa porvaripuolueeksi. Viimeksi vuoden fakta edusti eläinkuntaa vuonna 1989, jolloin vuoden faktaksi valittiin se, että vesinokkaeläimen anturat erittävät myrkkyä.

Read previous post:
Meriteollisuus: laivaelementtien jatkuva kallistuminen vaarantaa tulevaisuudessa kansimatkustajien turvallisuuden

(HANKO) Suomen meriteollisuuden keskusliitto on ilmaissut huolensa laivojen rakennuselementtien jatkuvasta kallistumisesta. Kehitys on ollut huolestuttavaa yhdeksänkymmentäluvun alusta lähtien, todetaan muun...

Close