Kategoriat
Talous

Meriteollisuus: laivaelementtien jatkuva kallistuminen vaarantaa tulevaisuudessa kansimatkustajien turvallisuuden

(HANKO) Suomen meriteollisuuden keskusliitto on ilmaissut huolensa laivojen rakennuselementtien jatkuvasta kallistumisesta. Kehitys on ollut huolestuttavaa yhdeksänkymmentäluvun alusta lähtien, todetaan muun muassa Wärtsilästä. Mikäli elementtien kallistuminen jatkuu, saattavat tulokset olla todella huonoja Suomen kannalta, muistutti Wärtsilän varatoimitusjohtaja Raimo Nikama eilisessä televisiopuheessaan.
”Kun kallistuminen saavuttaa tuollaisen 45 asteen kulman, niin ei enää paljon naurata”, Nikama totesi. ”Ja se on muuten Nikala,” totesi varatoimitusjohtaja vielä lopuksi. ”Eikä krakasta sitten vittuilla.”

Read previous post:
Lehti 63 vuotta sitten: Venäläiskenraali povaa Leningradin piirityksestä lyhyttä

(MURMANSK) Saksalaisjoukkojen keskiviikkona aloittama Leningradin neuvostokaupungin piiritys jäänee lyhytaikaiseksi, arvioi kaupungin puolustusta johtava kenraali Aleksei Zinovjev. Lehden kirjeenvaihtajalle antamansa lausunnon...

Close