Kategoriat
Sähkeet

Taistosähkeitä keskiviikolle

Taisto vaatii lisää liksaa — Taiteilijoiden työllistämisedellytyksiä ja sosiaaliturvaa selvittelevä toimikunta (TAISTO) vaatii esittävien taiteilijoiden palkkioiden korotuksia. ”Eihän näillä tuloilla elä kukaan. En minä, eikä varsinkaan väkivaltainen mieheni”, nimettömänä pysyttelevä naislaulaja vaikertaa.
Tornien taistossa valmistaudutaan väkivaltaisiin yhteenottoihin — Perinteisessä lintubongarien Tornien taistossa nähdään todennäköisesti tänäkin syksynä kiikari-iskuja ja objektiivipieksäntää. Lintujen muuttoa seuraavat taistelevat suurimmista bongauspisteistä syyskuun loppupuolella.
Taisto jäällä, Janne kotona — ”Ei synny oikeutta ilman taistelua. Ei taistelua ilman yhteistä rintamaa”, Leijonien valmennusjohto jylisee.

Read previous post:
Summasen mallia testataan yritysmaailmassa

(LUOPIOLA) Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Raimo Summasen kehittämä johtotaktiikka on herättänyt kiinnostusta urheilupiirien ulkopuolella. Muun muassa Nokian johdon tiedetään kyselleen, kuinka...

Close