Kategoriat
Kotimaa

Suoraan tiedotteista painoon -sähkeet lauantaille

Hyvä me — Metso-konsernin kesäkuussa 2004 julkistama ohjelma Metso Paperin kiinteiden kustannusten keventämiseksi vuositasolla yhteensä 50 miljoonalla eurolla tarkentuu. Tähän ohjelmaan liittyen Metso Paper käynnistää lähiviikkoina neuvottelut yhteensä noin 700 työpaikan osalta Suomessa, Ruotsissa ja Pohjois-Amerikassa. Keventämisohjelman henkilöstövaikutusten arvioidaan koostuvan puoliksi vähennyksistä sekä puoliksi ulkoistamisista ja niihin rinnastettavista toimenpiteistä. Kustannusten keventämisohjelman koko henkilöstövaikutusten on arvioitu olevan yhteensä noin 1100–1300 henkilöä.
Puutarhaliitto ja syksy — Pihojen ja puutarhojen syksy on värikäs sateista huolimatta. Ruskan värjäämien puiden ja pensaiden lisäksi pihoilla kukkivat syyskuun nimikkokasvit pensashanhikit ja asterit. Monivuotiset asterit kestävät hyvin yöpakkasten puraisut. Sini- ja punasävyiset kukat hehkuvat hillitysti siihen saakka, kun lumi peittää tummanvihreät versot.
Jyväshyvä on kesäkeksi — Jyväshyvä on kesäkeksi. Maukas ja hyvä ja paras.

Read previous post:
Perjantain ulkomaansähkeet

Bush: Hyökkäys on paras puolustus -- Yhdysvaltain presidentti George W. Bush puolusti eilisessä linjapuheessaan "ennakoivan iskun" doktriinia. Hänen mukaan puolustautuminen...

Close