Kategoriat
Sähkeet

Perjantain ulkomaansähkeet

Bush: Hyökkäys on paras puolustus — Yhdysvaltain presidentti George W. Bush puolusti eilisessä linjapuheessaan ”ennakoivan iskun” doktriinia. Hänen mukaan puolustautuminen ulkoista uhkaa vastaan vaatii joskus ensimmäisen iskun antamista.
Al-Qaida: Hyökkäys on paras puolustus — Qatarilainen televisioasema välitti eilen uutisoimisto Reutersille videon, jossa Al-Qaidan edustajiksi itseään väittävät miehet ilmoittavat, ettei järjestö voi lopettaa hyökkäyksiään. Miesten mukaan puolustautuminen ulkoista uhkaa vastaan vaatii joskus ensimmäisen iskun antamista.
Israel ja Palestiina: Hyökkäys on paras puolustus — Sekä Israelin että Palestiinan johdot ovat puolustaneet voimakkaasti YK:ssa toimintaansa viimeisen kahden kymmenen vuoden ajalta. Molempien maiden johtojen sekä useiden alueella toimivien puolisotilaallisten järjestöjen mukaan puolustautuminen ulkoista uhkaa vastaan vaatii joskus ensimmäisen iskun antamista.

Read previous post:
Lehti 60 vuotta sitten: Brasilia saksalaisten ykköslomakohde ensi kesänä

PALUULENNOILLA VIELÄ REILUSTI TILAA (LEIPZIG) Ensi kesänä saksalaiset matkustavat innolla Brasiliaan ja muihin Etelä-Amerikan maihin, mikäli maan matkatoimistojen varauskirjoihin on...

Close