Kategoriat
Ulkomaat

Suomen puolustusvoimat suunnittelee suurhyökkäystä Venäjälle vuonna 2082

(ÄHTÄRI) Suomen puolustusvoimien strategiaryhmä suunnittelee suurhyökkäystä Venäjää vastaan vuonna 2082, kertovat lehden käsiinsä saamat luottamukselliset dokumentit. Asiaan saatiin vahvistus myös yhdeltä Kakelta. Puolustusvoimien mukaan tuolloin Suomi on saavuttanut ylivoiman itänaapurin ”harmaaseen karhuun” nähden. Operaatio on saanut nimekseen ”Silmien välliin ryssää”.
Suunnitelma perustuu kylmään laskennalliseen logiikkaan.
”Tämänhetkisten tilastojen mukaan Venäjän väkiluku on nyt noin 144 miljoonaa, ja se laskee vuodessa noin 0,45 prosentilla. Tästä seuraa se, että runsaan 77 vuoden kuluttua venäläisten määrä on tippunut 50 miljoonaan. Kun taas toisaalta tiedämme, että yksi suomalainen vastaa kymmentä ryssää, niin voitto on varma”, kerrotaan suunnitelman johdannossa.

Ydinaseilla Ruotsiin

Operaation tavoitteena on vallata koko Venäjä, internoida asukkaat ”kesäleireille, joissa tarjolla on kahvia ja pullaa” ja asuttaa maa uudelleen suomalaisilla ja suomensukuisilla kansoilla. Venäjän strategiset ydinaseet otetaan Suur-Suomen hallituksen komentoon, ja ne suunnataan Tukholmaan sekä Göteborgiin.
”Loppuu se perkeleen virnuilu siitä 5–6-tappiosta kun muutaman sata megatonnia roikkuu pään päällä”, perustellaan ratkaisua suunnitelmassa.
Pääesikunnasta ei haluttu kommentoida koko asiaa, sillä kaikki olivat puntiksella.
Karjalan takaisinvaltausta tullaan kuitenkin yrittämään jo Suomen satavuotisjuhlien kunniaksi vuonna 2017. Operaation nimeksi on annettu ”Karjalan mänty”, ja siitä odotetaan suurmenestystä.
”Ellei onnistu, niin sitten syylliset lähetetään Inariin susia naimaan”, todetaan dokumentin marginaalissa.

3 vastausta aiheeseen “Suomen puolustusvoimat suunnittelee suurhyökkäystä Venäjälle vuonna 2082”

kuulostaa valheelta. siis miten tällaista voidaan edes harkita!!!

Parahin Päivi,
Ajatuksen juoksusi on esimerkillisen vilkasta. Olet selvästikin poikkeuksellisen älykäs yksilö, kun lähdet kommentoimaan kuvitteellista juttua tuohon sävyyn.
Keep up the good work!

Sarkasmi on vaikea laji, jota kaikki Päivi Salmelan Fan Clubin jäsenetkään eivät tunnu hallitsevan.

Read previous post:
Tuhlaajapoika sai turpaansa kotiin palattuaan

(KAANAA) Paikallisen Huhtasen perheen pitkään lavealla tiellä vaeltanut esikoispoika Tarmo, 34, palasi perjantaina viikkokausien humputtelureissulta suuresta kaupungista vain saadakseen isä-Eerikin,...

Close