Kategoriat
Sähkeet

9/11-sähkeet lauantaille

Uusi teoria WTC-iskuista kerää kannatusta – Yhdysvaltain senaatin komitea on vahvistanut, että tällä hetkellä todennäköisin syy tuhoisille New Yorkin terrori-iskuille oli se, että al-Qaida-verkosto halusi tahrata kirjailija Juhani Ahon (s. 11.9.1861) syntymän 140-vuotisjuhlat. Terroristit ovat tiettävästi yhä käärmeissään Ahon suhteesta vaimonsa Venny Soldanin sisareen Tillyyn.
George W. Bush jakaa mielipiteitä – Lauantaina Bush jakoi kansalle mielipiteen, jonka mukaan WTC-iskujen uhrien muistolle soveliainta on järjestää kaupungissa republikaanien puoluekokous, jossa ”ihmisten surulla tehdään häikäilemätöntä politiikkaa”. Kunnon patrioottinen amerikkalainen lisäksi muistaa äänestää Bushia, presidentti muistutti.
Rumsfeld epäilee Kerryn ja Saatanan yhteyksiä WTC-iskuissa – Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeld sanoi perjantaina epäilevänsä demokraattien presidenttiehdokkaan John Kerryn sekä Saatanan yhteyksiä WTC-iskuihin. Ministeri perustaa ajatuksensa numerologiaan. ”Kun lasketaan yhteen pedon luku 666, sekä John Kerryn nimen kirjainten järjestysluvut aakkosissa saadaan 914, ja kun siitä vähennetään pyhä kolminaisuus eli 3, tulee tulokseksi 911. Selvä kuin pläkki”, Rumsfeld totesi.

Read previous post:
Suomen puolustusvoimat suunnittelee suurhyökkäystä Venäjälle vuonna 2082

(ÄHTÄRI) Suomen puolustusvoimien strategiaryhmä suunnittelee suurhyökkäystä Venäjää vastaan vuonna 2082, kertovat lehden käsiinsä saamat luottamukselliset dokumentit. Asiaan saatiin vahvistus myös...

Close