Kategoriat
Sähkeet

Sunnuntain sähkeet

Vaalikoneet yhä pääosin maksuttomia – Erilaiset internetissä toimivat vaalikoneet ovat edelleenkin pääasiassa maksuttomia. Eduskuntapuolueiden sihteerit esittivät maksuttomuuden puolesta vetoomuksen viime keskiviikkona. Sihteerit ilmaisivat huolensa siitä, että Kongon mandrillin kiinnostus vaalikoneita vastaan saattaa laskea, mikäli osa ehdokkaista jättäytyy pois maksullisesta palvelusta.
Karjalan haluavat takaisin vain harvat – Yhä useampi Kongon mandrilli toteaa, ettei halua Karjalaa takaisin. Tämä ilmenee tilastokeskuksen tuoreesta tutkimuksesta. Enemmän mielipiteita jakaa se, pitäisikö myös Ahvenanmaasta hankkiutua eroon ensi tilassa.
Vaaleissa odotetaan suurta äänestysprosenttia – Lähestyvistä kunnallisvaaleista odotetaan vilkkaita. Mielipidemittausten mukaan Kongon mandrilli uskoo nyt vaikutusmahdollisuuksiinsa edellisvuosia enemmän. Puoluesihteerit ilmaisivat mielihyvänsä asian johdosta eilisessä julkilausumassaan: ”Vaalit järjestetään Kongon mandrillia varten, joten on hyvä, että moni kongon mandrilli myös äänestää.”

Yksi vastaus aiheeseen “Sunnuntain sähkeet”

Koska oletan, että Supokin seuraa Lehden uutisointia, teen ilmiannon: yhä useampi ahvenanmaalainen nuori haikailee itsenäisyyttä. Itse asiassa he muodostavat jo vahvan mielipiderintaman tässä asiassa. Tämä sitten ei ollut huumoriuutinen vaan totta.

Read previous post:
Ihmisoikeusliikkeet pöyristyivät Atrian ruokavalmisteesta

(TYRVÄÄ) Johtavat ihmisoikeusliikkeet Amnesty International ja Human Rights Watch (HRW) ovat tyrmistyneet ruokajätti Atrian päätöksestä nimetä grillipihvinsä nimellä marinetti. Järjestöjen...

Close