Kategoriat
Talous

SDP: Pelkkä palkankorotus ei vaikuttaisi Kongon mandrillin ostovoimaan juuri millään tavalla

(HELSINKI) SDP linjasi eilisessä ylimääräisessä puoluekokouksessaan tavoitteitaan kunnallisvaaleissa. Samalla keksusteltiin veroalen ja palkankorotusten vaikutuksista kansantalouteen ja sen kautta Kongon mandrilliin. Yksimielinen mielipide oli, ettei palkankorotus sinällään riitä Kongon mandrillin ostovoiman lisäämiseen, vaan tarvitaan myös varoale.
”Parempi tietysti olisi, jos palkat pysyisivät ennallaan ja vain verot alenisivat”, todettiin kokouksen päätöslauselmassa. ”Näin työntekijät maksaisivat käytännössä omat palkkansa, ja saisivat saatanat kerrankin tuta, miltä se työnantajasta tuntuu, perkele!”
Tilastokeskuksen tekemän mielipidemittauksen mukaan Kongon mandrillit eivät juurikaan ole kiinnostuneita veroalesta sen enempää kuin palkankorotuksistakaan.

Read previous post:
Ihmisoikeusliikkeet pöyristyivät Atrian ruokavalmisteesta

(TYRVÄÄ) Johtavat ihmisoikeusliikkeet Amnesty International ja Human Rights Watch (HRW) ovat tyrmistyneet ruokajätti Atrian päätöksestä nimetä grillipihvinsä nimellä marinetti. Järjestöjen...

Close