Kategoriat
Ulkomaat

Antikristus YK:n pääsihteeriksi

(NEW YORK) Lucifer Valontuoja on valittu uudeksi YK:n pääsihteeriksi. Väistyvä Kofi Annan sanoi kyseessä olevan jo pitkään suunnitellun salaliiton täytäntöönpano. ”Olen hoitanut osani Saatanan koneistossa. Nyt minun on aika väistyä ja antaa maailman valtikka Pimeyden ruhtinaalle”, punasilmäinen Annan kommentoi liekkimeren keskeltä.
Ensitöikseen uusi pääsihteeri upotti YK:n päämajan syvälle maan sisään osaksi Helvetin piirejä. Samalla Piru ilmoitti aloittavansa pedon merkkien jakelun kaikille halukkaille. ”Kadotus ei ole koskaan ollut näin edullinen”, mainosti Antikristus.
Yhdysvalloissa juuri kukaan ei hämmästellyt tilannetta. ”Onhan se nyt jo hyvän aikaa tiedetty, että YK:n joukot ovat miehittäneet isänmaamme”, sanoi rynnäkkökivääriään ladannut presidentti George W. Bush.
Jumala & poika oyj puolestaan ilmoitti, että viimeistä tuomiota on lykätty aavistuksen verran tuotanto-ongelmien takia. ”Meillä on vielä ratkaisematta se, kuinka nostamme kuolleista ihmiset, jotka on syöty”, kerrottiin yhtiön lyhytsanaisessa tiedotteessa. Ilmoitus romahdutti yhtiön kurssin ainakin New Yorkissa ja Tokiossa.

2 vastausta aiheeseen “Antikristus YK:n pääsihteeriksi”

\../ RAAAAGGHHH!!! Oli jo aikakin! Missä se sielun-myynti sopimus nyt olikaan?

Read previous post:
Sunnuntain sähkeet

Vaalikoneet yhä pääosin maksuttomia - Erilaiset internetissä toimivat vaalikoneet ovat edelleenkin pääasiassa maksuttomia. Eduskuntapuolueiden sihteerit esittivät maksuttomuuden puolesta vetoomuksen viime...

Close