Kategoriat
Kotimaa

Onnettomuuslihan käytöstä lakimuutos

(ESPOO) Hirvenmetsästyksen alkaminen saa metsiemme sarvipäät jälleen liikkeelle. Tämä näkyy valitettavasti myös hirvionnettomuustilastoissa. Maa- ja Metsätalousministeriön läpiajama laki tuo kuitenkin pientä lohtua joillekin onnettomuuksiin joutuneille: tulevaisuudessa onnettomuuksien kautta poliisin haltuun päätynyt liha voidaan lahjoittaa onnettomuuden uhrille ruokakäyttöön.
”Kyllähän tässä vielä säätämistä on, tässä laissa” toteaa Maa- ja Metsätalousministeri Juha Korkeaoja. ”Esimerkiksi jos lihoiksi laitetaan nimenomaan onnettomuuden uhri, niin kuka sitten ottaa lahjoituksen vastaan? Tai pitäisikö laki ulottaa myös muihin liikenneonnettomuuksiin?” listaa Korkeaoja tulevaisuuden haasteita.
Ensimmäisen hirvenmetsästysviikonlopun aikana ei valitettavasti vielä merkittäviä onnettomuuksia tapahtunut. Itse metsästyksen saldoksi sen sijaan saatiin kaksi ammuttua jalkaa, vanhahko marjastaja ja kolme telttailemassa ollutta pitkätukkaa.

Read previous post:
Antikristus YK:n pääsihteeriksi

(NEW YORK) Lucifer Valontuoja on valittu uudeksi YK:n pääsihteeriksi. Väistyvä Kofi Annan sanoi kyseessä olevan jo pitkään suunnitellun salaliiton täytäntöönpano....

Close