Kategoriat
Sähkeet

Sähkeet maanantaille

Perusuomalaiset vaihtavat nimeä Preuss-suomalaisiksi – Perussuomalaisten puolue päätyi eilisessä puoluekokouksessaan vaihtamaan puolueen nimeä. Uuden nimen toivotaan tuovan puolueen arvoja ja tavoitteita esiin entistä paremmin, kertoi puoluesihteeri Otto von Bismarck. Preussin nimi on ollut tekijänoikeuksista vapaa vuodesta 1871, jolloin Saksa yhdistyi.
Hannu Karpolta pitkä dokumentti – Televisioikoni Hannu Karpo tuottaa ja ohjaa seuraavaksi teatterilevitykseen tarkoitetun koko illan dokumentin. Kaksi ja puoli tuntia pitkä ”Karvalakki päässä” kertoo Liekslahtelaisen Onni Suvannon ongelmista paikallisten viranomaisten kanssa. Suvanto on jo vuoisa saanut liian vähäistä eläkettä, väitetään varmasti runsasta keskustelua herättävässä teoksessa.
Rajamäki lieventäisi poliisin kielitaitovaatimuksia – Sisäministeri Kari Rajamäen mukaan poliisille riittäisi nykyisin vaadittavaa heikompikin kielitaito. Nykyisin voimassa olevan vuonna -98 laaditun poliisin kieliohjesäännön mukaan poliisin täytyy osata sekä lukea, että kirjoittaa. Rajamäki ei sen sijaan usko, että hyvin, hyvin vanhat vitsit naurattaisivat enää ketään.

Yksi vastaus aiheeseen “Sähkeet maanantaille”

Hannu Karpo on tekemässä tällä viikolla juttu sipoolaisesta värikuulasotainvalidista, jolta on evätty sotainvalidikorvaukset vaikka mustelma vasemmassa pakarassa on todistetusti tullut värikuulajatkosodassa. Eikö lääkärin lausuntokaan ole enää minkään arvoinen?

Read previous post:
Onnettomuuslihan käytöstä lakimuutos

(ESPOO) Hirvenmetsästyksen alkaminen saa metsiemme sarvipäät jälleen liikkeelle. Tämä näkyy valitettavasti myös hirvionnettomuustilastoissa. Maa- ja Metsätalousministeriön läpiajama laki tuo kuitenkin...

Close