Kategoriat
Kotimaa

Ehdokkaat: "Vähemmän tylsiä vaaliteemoja"

(SAIPUTTAA) Kunnallisvaaliehdokkaat jännempien vaalien puolesta -yhdistys esitteli eilen medialle vetoomuksensa, jossa toivotaan jännempiä vaaliteemoja. Yhdistyksen mukaan media pyrkii vesittämään vaalit nostamalla esiin vain ”tylsiä, äärettömän tylsiä ja täysin seksittömiä” teemoja, kuten työllisyyden, kansantalouden tai ulko politiikan.
”Ketä kiinnostaa ensi vuoden talouarvio? Ei ketään kiinnosta” vuodatti yhdistyksen puuhamies Jouni Hynkky (Vasemmistoliitto/Perussuomalaiset). ”Toivoisimmekin enemmän henkilökohtaisuuksiin ja mielikuvitusolentoihin liittyviä teemoja vakavaan keksusteluun.”
Yhdistyksen vetoomuksen on allekirjoittanut liki kuusi tuhatta eri puolueiden ehdokasta ympäri maan. Vetoomuksen konkreettisimmassa osuudessa toivotaan muun muassa vakavaa pohdiskelua siitä, ketkä kaikki ovat homoja, kuka on kokeillut huumeita ja ketkä ovat olleet humalassa viimeisten kuukausien aikana. Toisaalta yhdistys toivoo myös, että esimerkiksi seurustelun aloittamisiin, häihin, lasten syntymisiin ja erilaisiin merkkipäiviin puututtaisiin myös nykyistä tehokkaammin.
”Itse olen mennyt naimisiin, tullut uskoon, toipunut alkoholismista ja ryhtynyt ponnekkaasti nuorison vastaiseen työhön viime viikon aikana, eikä missään ole mainittu mitään”, toteaa Hynkky. ”Vähänkö nimittäin vituttaa.”

2 vastausta aiheeseen “Ehdokkaat: "Vähemmän tylsiä vaaliteemoja"”

Read previous post:
Sähkeet maanantaille

Perusuomalaiset vaihtavat nimeä Preuss-suomalaisiksi - Perussuomalaisten puolue päätyi eilisessä puoluekokouksessaan vaihtamaan puolueen nimeä. Uuden nimen toivotaan tuovan puolueen arvoja ja...

Close