Kategoriat
Sähkeet

Säälisähkeitä tiistailta

Clinton-paran sydän herkillä — Yhdysvaltain entinen (huokaus) presidentti Bill Clinton koki elämän nurjan puolen kohtaamalla kivuliaat sydänoireet viime perjantaina. Voi jukra. Onneksi Bill ”Pili” Clinton -rukka kuitenkin on jo toipumaan päin. Voimaa ja rohkeutta. Mitenhän se vaimokin jaksaa? Kaikkea on senkin naisparan kestettävä.
Japanissa vihonviimeisiä vitsauksia — Herra Isä millaista säätä Japanissa. Maanjäristys vie tuhkatkin pesästä. Hyvä tavaton. Kuolleita kuin kärpäsiä. Kauheaa ja voi sentään. Että tuntuu pahalta ja sääliksi käy.
Suomen joukkueelle pettymysten pettymys — Jääkiekon maailman cupissa sinnittelevä Suomen joukkue koki syvän ja valitettavan tunnekuohun Janne Niinimaan sanoutuessa irti joukkueen riveistä kesken hyvin alkaneiden taistojen. Voi Summas-parkaa ja voi Niinimaa-parkaa. Esirukouksia molemmille.