Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä perjantailta

Sikiöseulontoja vertaillaan Turussa — ”Näissä nykyisissä seuloissa on niin paljon löysää, että sellainen vajaa parikiloinen esi-ihminen lupsahtaa aika helposti pois lapsiveden mukana”, kuvailee Turun ultraääniyksikön lääkäri Heikki Virtanen.
Viimeinen teini sai kännykän — Keravalainen Björn Drottingholm (14) sai tänään viimeisenä suomalaisteininä itselleen kännykän. ”On tässä jo tovi odoteltu”, puuskahti helpottunut Drottingholm. Myös Läski-Nallena tunnettu Drottingholm on ollut tilanteensa vuoksi kaveripiirinsä pilkan kohde jo vuosia. ”Elo ilman matkapuhelinta on melkoista kiirastulta, jos elää niinkin paljon vertaisryhmän paineiden alaisena kuin meikäläinen”, kommentoi Drottingholm.
Direktiivi teki EU:sta laittoman — Europan parlamentissa on epähuomiossa säädetty direktiivi, joka tekee koko EU:n laittomaksi. ”Ei tässä muuttohässäkässä kukaan muista, mitä tulee päätettyä”, selitteli puhemies Josep Borrell. ”Saatanan tunarit”, kommentoi asiaa puheenjohtaja Romano Prodi. Asiantuntijapiireissä luvataan 2:1 kertoimia sille, että yli puolet jäsenmaista säätää direktiivin mukaiset kansalliset lait.

Read previous post:
NSDAP onnittelee käräjäoikeuden päätöstä

(RAAHE) Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue on lähettänyt kiitoskirjeen Raahen käräjäoikeudelle sen tekemän kirjan takavarikointipäätöksen johdosta. "Suomen puhdasrotuinen oikeusjärjestelmä toteuttaa rohkeasti Johtajan...

Close