Kategoriat
Kotimaa

RKP:n huoltajuudesta ilmiriita SDP:n ja Kokoomuksen välille

(KARJALOHJA) Ruotsalaisen kansanpuolueen RKP:n huoltajuudesta on syntynyt vakava riita SDP:n ja Kokoomuksen välille. Pitkän parisuhteen jälkeen kaksikon välit menivät poikki viime eduskuntavaalien jälkeen, jossa rytäkässä RKP:n huoltajuus jäi neuvottelujen jälkeen SDP:lle.
Nyt Kokoomus vaatii oikeutta tavata RKP:ta vähintään viikonloppuisin ja juhlapyhinä, mihin SDP ei ole kuitenkaan suostunut. RKP oli vaalien jälkeen sanonut haluavansa SDP:n mukaan, mitä Kokoomus pitää SDP:n sanelemana ratkaisuna.
”Porvari mikä porvari se on. SDP:n on ihan turha väittää, että RKP kuuluisi hänelle. Minullakin on omat oikeuteni. RKP on sitäpaitsi alamittainen, joten sen mielipiteitä ei tarvitse kuunnella”, valitti Kokoomus surkeaa kohteluaan huoltajuuskiistassa.
”Kuka sitä isommalleen uskaltaa vastaan sanoa. Kyllä minusta tässä pitäisi ajatella lapsen parasta”, vaatii Kokoomus ja saa sympatiaa äitien etua ajavilta hämäriltä järjestöiltä ympäri maata. Ne suunnittelevat Lehden tietojen mukaan jo vetoomusta oikeuskanslerille sekä mielenosoitusta eduskuntatalon eteen.
Pelokkaimmat uumoilevat, että Kokoomus saattaisi jopa siepata RKP:n ja paeta ulkomaille.
”Mikseivät viranomaiset tee mitään? Pitääkö aina sattua jotain pahaa ennenkuin toimitaan?” moitti Pelastakaa edes äidit -järjestön johtaja Tuire Pimeävintti, jolla on ihan liikaa vapaa-aikaa.
RKP:n lausuntoa asiaan ei saatu, sillä SDP ei päästänyt sitä ulos leikkimään.

Read previous post:
Opettajat tyrmäävät Aleksin ja Jaakon vetoomuksen

"Opettelisivat kirjoittamaan, niin vakuuttaisi enemmän" Suomen äidinkielenopettajat ry eli SÄRY tyrmää Aleksi ja Jaakko Rogersin kirjoittaman vetoomuksen "huonosti muotoiltuna ja...

Close