Kategoriat
Kotimaa

Pieksänmaalla purkuvaara

(PIEKSÄNMAA) Pieksänmaalla halutaan kiinnittää huomiota paikallisten huonompiosaisten julkiseen oleskeluun. Osuuskauppojen, linja-autopysäkkien ja pankkien kulmille ollaan aikeissa pystyttää kylttejä, joissa varoitetaan purkuvaarasta.
”Kyllä jämpti on niin, että tiällä on ihan harvinaisen paljon purkuja kuleksimassa ja kuseksimassa katuloille ja rappuloille. Että eihän tästä mittää tuu, ku purkuloita joka kuluman täyveltä, mutta eipähän niitä tarvihe ennee kahella, jos ei ou tarvis. Kylttilöitä pystyyn vuan”, uhoaa Irmeli Yrjäs Pieksänmaan sosiaali- ja terveydenhuollosta.
Pieksänmaalla on eniten purkuja alueen väestömäärään nähden.

Read previous post:
STM pohtii tupakanpolton aloittamisen tukemista

(HAUKIPUDAS) Sosiaali- ja terveysministeriö tutkii, olisiko valtion mahdollista alkaa tukea kansalaisten tupakanpolton aloittamista. Ministeriö arvelee, että antamalla mm. nuorille ja...

Close