Kategoriat
Sähkeet

Marxilaiset sähkeet sunnuntaille

Porvari riistää taas raatajia — Tupo-neuvotteluissa edetään jälleen ennalta sovitulla kaavalla. Työntekijöiden ”edustajat” eivät uskalla panna kovaa kovaa vastaan ja kusevat tarkoituksella työläistä silmään! Ostovoima tulee laskemaan entisestään.
Porvari riistää taas raatajia — Suomen ensi-iltansa saanut Shrek 2 -elokuva sai USA:ssa ennätysinnokkaan vastaanoton. Pelättävissä on, että myös useat suomalaiset tukevat tätä kulttuuri-imperialismin tuotetta lippukassoilla. Elokuvan dubattu versio on sitä paitsi ihan paska.
Vallankumous on ovella — Eläköön vallankumous! Alas valkoinen valta! Tätä vihaa ei kyynelkaasu sammuta! Irti mun kaljasta!

Read previous post:
Ylipainoiset aikovat haastaa Valion oikeuteen voin virheellisestä mainonnasta

(KUMLINGE) Sadat suomalaiset ylipainosta ja kolesteroliongelmista kärsivät ihmiset suunnittelevat kanteen nostamista Valiota ja muita meijeriyhtiöitä vastaan voin ja muiden rasvojen...

Close