Kategoriat
Ulkomaat

Alatalo vapautettu terroriepäilyistä

(HOUSTON) Kansanedustaja ja laulaja Mikko Alatalo on vapautettu terroriepäilyistä Yhdysvalloissa. Maan viranomaiset vapauttivat Alatalon maanantaina Fort Unan sotilastukikohdasta Texasista, jossa hän oli pidätettynä viiden päivän ajan. Pidätyssyynä oli Alatalon arabimaailmaan viittaava nimi. Lisäksi viranomaiset olivat vakuuttuneita, että hänen laulunsa, kuten Mummoni ja moukarinheitto sekä Taitaa tulla kesä sisälsivät koodattuja viestejä al-Qaida-verkoston soluissa toimiville henkilöille.
Keskustiedustelupalvelu CIA:n maanantaina antaman lausunnon mukaan pidätysperusteet paljastuivat tarkemmissa tutkimuksissa ”ihan saatanan typeriksi”, joten Alatalo päätettiin päästää vapaaksi. Armeija on kuitenkin pyytänyt lupaa hänen musiikkinsa käyttämiseen Guantanamon vankien pehmittämisessä.
Maanantaina Yhdysvaltain viranomaiset takavarikoivat maan kalastusliikkeistä kaikki Abu Garcia -virvelit niiden mahdollisten terroriyhteyksien vuoksi.

2 vastausta aiheeseen “Alatalo vapautettu terroriepäilyistä”

Read previous post:
Välimiesmenettely käyttöön paikallisessa palkkasopimisessa

(JUSSARÖ) Monia suomalaisia odottanee tulevana talvena roima palkankorotus. Tupo-pöydästä kantautuneiden tietojen mukaan yrityskohtaisessa paikallisessa sopimisessa siirrytään käyttämään palkanmäärittelyn osalta ns....

Close