Kategoriat
Ulkomaat

9/11-vuosipäivä sujui rauhallisesti

(WASHINGTON) Syyskuun 11. päivän terrori-iskujen kolmannen vuosipäivän vietto sujui rauhallisesti, tiedotti Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA sunnuntaina. CIA:n mukaan maailmalla ei ilmennyt vakavia levottomuuksia, eivätkä terroristit myöskään yrittäneet uusia iskuja.
”Lauantai oli kaikinpuolin leppoisa päivä. CIA järjesti kaksi vallankaappausta pienehköissä Latinalaisen Amerikan ja Tyynenmeren valtioissa, joissa menehtyi arviolta 700 ihmistä, joskin luvut kasvavat tulevien päivien mellakoissa”, kertoi hyväntuulinen kotimaan turvallisuuden ministeri Tom Ridge.
Varmuuden vuoksi Yhdysvallat päätti kuitenkin nostaa terrorivalmiustilaansa yhdellä portaalla. Tämän vuoksi mm. kokoontumis- ja yhdistymisvapaudet on toistaiseksi jäädytetty.
”Hajaantukaas siitä sitten”, komensi ministeri lehdistötilaisuuden päätteeksi.

Read previous post:
Barabbas pidätetty jälleen

(JERUSALEM) Useista ryöstöistä ja väkivaltarikoksista tuomittu rikollinen Barabbas on jälleen pidätetty, kertoi Israelin poliisi sunnuntaina. Barabbasta epäillään jälleen useista ryöstöistä...

Close