Kategoriat
Ulkomaat

YK: Maailmassa ei enää yhtään länsimaata

Yhdistyneet Kansakunnat antoi keskiviikkona julkilausuman, jonka mukaan maailmassa ei ole enää yhtään oikeaa länsimaata. Viimeinen länsimaa oli Suomi, joka sinnitteli länsimaiden kerhossa pitkään tarjoamalla ihmisille juomakelpoista kraanavettä, puhdasta ruokaa ja mahdollisuuden kävellä kadulla tulematta tapetuksi, ryöstetyksi tai raiskatuksi. Suomi menetti länsimaan tunnuksen viimeaikaisten luonnonmullistusten vuoksi.
”Viimeinen sivistyksen etuvartio, Suomi, on tänä kesänä joutunut taipumaan luonnonvoimien edessä. Tulvat ovat saartaneet ihmisiä, teitä on sortunut rankkasateissa. Suomalaiset ovat joutuneet vaaralle alttiiksi kuin pahaiset Afrikan neekerit. Täten Suomi ei täytä YK:n yleisjulistuksen länsimaalle asettamia ehtoja”, sanoo YK:n pääsihteeri Kofi Annan.
Annanin mukaan länsimaisen sivistyksen ja edistyksen täydellinen katoaminen on kova isku koko maailmalle. YK kutsuu viikonloppuna koolle hätäkokouksen jossa maailman maiden johtajat pohtivat keskenään, miten uudesta tilanteesta selvitään.
Lehden saamien tietojen mukaan YK:n turvallisuusneuvostossa vallitsee laaja konsensus niin sanotusta ”Push The Red Button, Push It Now God Damn It!” -strategiasta, joka vapaasti käännettynä tarkoittaa ”pannaan saatana kaikkien ydinsota kaikkia vastaan ja katsotaan sitten puhtaalta pöydältä”.

Read previous post:
Tutkimus: Ennen oli kaikki paremmin

(JYVÄSKYLÄ) Jyväskylän yliopistossa toimivan, Suomen akatemian rahoittaman nollatutkimuksen huippuyksikön uuden tutkimuksen mukaan kaikki oli ennen paremmin. "Faktaa on, ei pelkkää...

Close