Kategoriat
Urheilu

Suurajot Jyväskylään starttaavat taas

(JYVÄSKYLÄ) Jyväskylään suuntautuvat suurajot alkavat taas. Perjantaihin mennessä kilpailuun odotetaan osallistuvaksi kymmeniä tuhansia autoilijoita ja matkustajia. Kilpailu käydään perinteiseen tyyliin, eli kiroten saatanasti ja tehden kaikkia vituttavia ohituksia paikallaan seisovassa jonossa.
Kaikkien kilpareittien varrella on useita testauspisteitä, joissa tarkastetaan kilpailjoiden käyttämien vierasaineiden määrä. Muutamia kymmeniä autourheilijoita suljettaneen tänäkin vuonna kisasta ja häkkiin. Riskit ovat kuitenkin ottamisen arvoisia, vakuuttaa jo kuudettatoista kertaa osaa ottava Antero Reino.
”Vittusaatanahomomee…meevittuunsaatna”, kuvailee Reino rallitunnelmia. Vilkkaimmillaan suurajojen arvellaan olevan torstai- ja sunnuntai-iltoina.

Read previous post:
YK: Maailmassa ei enää yhtään länsimaata

Yhdistyneet Kansakunnat antoi keskiviikkona julkilausuman, jonka mukaan maailmassa ei ole enää yhtään oikeaa länsimaata. Viimeinen länsimaa oli Suomi, joka sinnitteli...

Close