Kategoriat
Kotimaa

Tutkimus: Ennen oli kaikki paremmin

(JYVÄSKYLÄ) Jyväskylän yliopistossa toimivan, Suomen akatemian rahoittaman nollatutkimuksen huippuyksikön uuden tutkimuksen mukaan kaikki oli ennen paremmin. ”Faktaa on, ei pelkkää perstuntumaa”, sanoi tiukkaan trikooasuun verhoutunut prof. H. P. Lovecraft. Selvityksen mukaan entisinä aikoina ainakin lapset kunnioittivat vanhempiaan, ruoka oli parempaa ja kesät lämpimämpiä.
”Tulokset tarkoittavat sitä, että mummojen ja vaarien vuosikymmeniä jatkunut nalkutus lapsilleen ja lapsenlapsilleen on täysin oikeutettua”, sanoi viittaansa ympärilleen käärinyt Lovecraft.
Maailmanlaajuista huomiota saanut tutkimus julkaistiin samanaikaisesti American Journal of Sociologyssä, Apollon — The Journal of Psychological Astrologyssä ja Tanskan Aku Ankassa.

Mullistavaa tietoa

Tutkimus herätti välittömästi vahvaa vastakaikua Suomen eläkeläispopulaatiossa. ”Kesällä -44 Kannaksen tulihelvetissä oli niin käsittämätön ripuli, ettei kenelläkään ikinä sen jälkeen”, totesi tamperelainen Turms Kuolematon.
”Mansikki lypsi ainakin kymmenen litraa enemmän kuin nämä nykyiset, eikä ollut steroideja silloin, niin”, puhisi puolestaan Haaparannassa asuva sodomiitti Armas Paskiainen.
”Ennen kun nussittiin, niin nussittiin kunnolla eikä ruikittu kasvoille”, summasi vuosikymmenten aikana tapahtuneen muutoksen Maarianhaminassa majaansa pitävä Gina Lollobrigida.

Read previous post:
Vihreä liitto: Teollisuuden lisättävä töpselienergian käyttöä

Vihreä liitto vaatii teollisuutta lisäämään töpselienergian käyttöä tuntuvasti. Liiton mukaan on käsittämätöntä, ettei töpselienergian kaltaista, ympäristöystävällistä ja kätevää energiamuotoa hyödynnetä...

Close