Kategoriat
Kulttuuri

Uusnatsien hiusmuotinäytös jäi suppeaksi

(HAKUNILA) Ensimmäisen kansainvälisen uusnatsien hiusmuotinäytöksen anti jäi vaisuksi. Näytöksen teemaksi oli valittu ns. skinhead-tyyli, jota esitteli viidettä sataa muotoilijaa ja mallia liki 150 maasta. Samalla järjestettyyn viiksiexpoon osallistui satakunta huulikarvoista innostunutta. Täälläkin mallisto oli kuitenkin vaisun puoleinen.
”Minun mielestäni nämä lyhyet, tuskin ylähuulen peittävät tarkasti rajatut viikset on niin neljäkymmentälukua. Eikö tosiaan keksitä mitään uutta enää nykyään”, valitteli tapahtumasta uusia virikkeitä hakemaan lähtenyt joensuulainen nuori eläkeläinen Juuso Rotu.
Kaikkiaan vaisuksi jääneen tapahtuman ainoana valopilkkuna voidaan pitää hauskaa sisarukset ja vanhemmat -muotinäytöstä. Sekaannusta tosin aiheutti hetkin se seikka, että usein osallistujien sisarukset ja vanhemmat olivat itse asiassa samoja henkilöitä. Tapahtuman päätti näyttävä poliisin väliintulo kansanvälisen uusnatsiyhteisön huomattua, että paikalla oli kaikkien näkökulmasta katsottuna pääasiassa ulkomaalaisia.

Read previous post:
Jumala poistamassa vapaan tahdon

"Ei siitä tunnu olevan muuta kun harmia, saatana!" (JERUSALEM) Jumala ilmoitti eilen julkaisemassaan tiedotteessa aikovansa kenties poistaa vapaan tahdon. Ne...

Close