Kategoriat
Ulkomaat

Jumala poistamassa vapaan tahdon

”Ei siitä tunnu olevan muuta kun harmia, saatana!”
(JERUSALEM) Jumala ilmoitti eilen julkaisemassaan tiedotteessa aikovansa kenties poistaa vapaan tahdon. Ne filosofi- ja psykologipiirit, jotka ovat aina väittäneet että vapaa tahto on illuusio eivät oman ilmoituksensa mukaan tiedä, ovatko uutisesta hyvillään vai pahoillaan. Erityisesti nietzscheläisen koulukunnan edustajille nimenomaan suoraan Jumalalta tullut ilmoitus on jossain määrin kiusallinen.
Jumala itse ei kuitenkaan halunnut ottaa Lehden haastattelussa kantaa filosofien koulukuntakiistoihin. Hän perusteli päätöstään puhtaasti käytännöllisillä näkökohdilla, toistaiseksi piilossa pidetty suuri jumalallinen suunnitelma kun kärsii jatkuvasti takaiskuja vapaan tahdon ilmausten vuoksi. Jumala myös toppuutteli väitteitä, että vapaan tahdon poistamisesta olisi jo lukkoon lyötyjä suunnitelmia olemassa.

Herran tiet viimein tunnetuiksi

”Täytyy nyt muistaa, ettei tämä nyt ole vielä aivan tyystin kirkossa kuulutettu, tämä päätös. Ajatuksena on, että annetaan ensin ihmisten tutustua rauhassa kokonaisuutena tähän luvattoman huonosti aikaisemmin esillä olleeseen suureen jumalalliseen suunnitelmaan ja elämän tarkoitukseen. Mikäli se ei kuitenkaan auta, niin sitten otetaan kyllä kovemmat keinot käyttöön,” Jumala puhisi Lehden toimittajalle myöhään eilisiltana.
Jumalan ilmoituksen mukaan suuri jumalallinen suunnitelma tullaan postittamaan koteihin vielä ennen joulua. Jokainen ihminen saa myös tarkat tiedot omasta osuudestaan suuressa kokonaisuudessa. Vapaan tahdon poistaminen alkaa kenties jo kevään ja kesän 2005 mittaan, ellei käännettä parempaan ihmiskunnan kohdalla nähdä. Joka tapauksessa uusilla järjestelyillä Jumala arvelee elämän tarkoituksen täyttyvän ennen joulua 2007.

Read previous post:
Halosen uusi virka-auto hankittiin "no vittu just siks"

"AI ETTÄ EPÄILYTTÄVÄSTI SAMAAN AIKAAN KUIN PÄÄMINISTERIN AUTO? EE-HEI, EI TÄSSÄ MISTÄÄN KILPAVARUSTELUSTA OLE KYSE" (MÄNTYNIEMI) Tasavallan presidentin Tarja Halosen...

Close