Kategoriat
Kotimaa

Halosen uusi virka-auto hankittiin "no vittu just siks"

”AI ETTÄ EPÄILYTTÄVÄSTI SAMAAN AIKAAN KUIN PÄÄMINISTERIN AUTO? EE-HEI, EI TÄSSÄ MISTÄÄN KILPAVARUSTELUSTA OLE KYSE”
(MÄNTYNIEMI) Tasavallan presidentin Tarja Halosen uusi virka-auto hankittiin presidentin mukaan ”ihan vaan siksi että voitiin” ja ”no vittu just siks”.
Auto on panssaroitu Mercedes-Benz S 600 L Guard, ja se luovutettiin presidentille Mäntyniemessä keskiviikkona. Hintaa autolle kertyi kaikkiaan 512 400 euroa.
Päätös uuden virka-auton hankinnasta tehtiin lisätalousarvion yhteydessä syksyllä 2003. Auton hankintaan myönnettiin 430 000 euron määräraha, joka riitti auton hintaan ilman arvonlisäveroja. Presidentillä on nyt käytössään kaksi virka-autoa.
Myös pääministeri Matti Vanhaselle hankittiin kesän aikana uusi virka-auto, 7-sarjan BMW, joka sekin maksoi noin puoli miljoonaa euroa. Lehden saamien tietojen mukaan pääministerin ja presidentin välillä käydäänkin ankaraa kilpavarustelua siitä, ”kenellä on allaan kovin tykki”.
Molempien osapuolten edustajat kuitenkin kiistävät kilvan olemassaolon.
”Eei, eih. Mm-h. Jaa. Ei oo semmosta”, pääministerin kansliasta kommentoidaan.
”Enpä tiiä. Ai että samaan aikaan ku mikä? En tiiä, isäs varusteli ku sua teki”, presidentin adjutantti toteaa kysymykseen autohankintojen oudosta samanaikaisuudesta.
Edelleen Lehden saamien tietojen mukaan pääministerin edustaja on tänään lentänyt Yhdysvaltoihin, jossa tiettävästi ”myydään sellasia hummereita että niillä saa rauhassa ajaa saatana vaikka telamiinaan”.

2 vastausta aiheeseen “Halosen uusi virka-auto hankittiin "no vittu just siks"”

Miksi ihmeessä pilaatte loistavat epäuutiset tällaisilla alatyylin jutuilla? Kun juttu muuten on ollut asiallista uutiskieltä rikkovat nämä vittujutut muuten oikein tyylikästä Onion-linjaa.
Vitut pois, vittu.

Read previous post:
Torstain k-18 sähkeet

Valtakunnan päättävät elimet koolla -- Tupopöytä kokosi tänäänkin vaikuttavan kokoelman valtakunnan päättäviä elimiä äärensä. Silminnäkijähavaintojen mukaan paikalla oli useita maan...

Close