Kategoriat
Ulkomaat

Uusi tautimutaatio, meteori tai terrorismi tuhoaa todennäköisesti pian koko ihmiskunnan

”Taudin uhka on todellinen”
(SUN TZU) Kiinassa havaittu mangustituberkuloosi tulee todennäköisesti tuhoamaan ihmiskunnan, kertoivat MTV 3, YLE ja Helsingin Sanomat eilen. Mangustituberkuloosi ei toistaiseksi tartu ihmiseen, mutta saattaa mutatoitua hetkenä minä hyvänsä ja pyyhkäistä koko lajimme unohdukseen.
”Mahdollisuus tällaisen mutaation syntymiseen on huomattavasti pienempi, kuin esimerkiksi vaara siitä, että suuri meteori osuu maahan ja tuhoaa sen tyystin”, kuvaili taudin uhkaa tutkija Arvo Salo Helsingin yliopistollisen keskussairaalan tartuntatautien osastolta MTV 3:lle, YLE:lle ja Helsingin Sanomille eilen äärimmäisen vittuuntuneena.

Meteoriuhka todellinen

HYKS:n erikoistutkija Arvo Salo aloitti eilen MTV 3:lle, YLE:lle ja Helsingin Sanomille antamassaan haastattelussa keskustelun siitä, tuleeko ihmiskunta tuhoutumaan meteoritörmäyksessä lähipäivinä. MTV 3:n teettämän tutkimuksen mukaan näin tulee käymään. Tutkimus tehtiin Aarnen kanssa juttelemalla vielä pitkään pilkun jälkeen. Ilmatieteen laitos vetää parhaillaan myssyä silmille tutkimustulokset nähtyään.
”Ei saatana tuollasta voi kehdata julkaista! Tää on taas tätä saatanan taudit-meteorit-terroristit-kuollaan-kaikki -soodaa,” totesi ilmatieteen laitoksen meteoritutkija Juha Se tukevasti päissään.

Terroriuhka todellinen

MTV 3:n, YLE:n ja Helsingin Sanomien mukaan ihmiskunta tuhoutuu myös kaikkia vastaan suunnatussa terrori-iskussa. Iskun takana on maailman laajuinen al-Qaida-järjestö ja kaikkien olisi hyvä olla peloissaan jo nyt.
Kukaan ei halunnut enää kommentoida MTV 3:n, YLE:n ja Helsingin Sanomien toteamuksia.

Read previous post:
Bush johtaa vaalikisaa "fifty-sixty"

(GOMORRA) Amerikkalaisen tutkimuslaitoksen G.O.P. Researchin julkaiseman tuoreen analyysin mukaan istuva presidentti George W. Bush johtaa vaalikamppailua demokraattien John Kerryä vastaan...

Close