Kategoriat
Ulkomaat

Bush johtaa vaalikisaa "fifty-sixty"

(GOMORRA) Amerikkalaisen tutkimuslaitoksen G.O.P. Researchin julkaiseman tuoreen analyysin mukaan istuva presidentti George W. Bush johtaa vaalikamppailua demokraattien John Kerryä vastaan prosentein 60–50. Ero on toistaiseksi suurin sen jälkeen kun Kerry valittiin Bushin vastaehdokkaaksi.
”Tutkimuksen tulos on, niinkuin leikkisästi sanotaan ’fifty-sixty’. Analyysiin on otettu mukaan se varma muuttuja, että Floridassa ääniä saattaa tulla joko kaksinkertaisesti se, mitä osavaltiossa on asukkaita, tai sitten ei ollenkaan. Joka tapauksessa yhtään mustaa äänestäjää ei siellä äänestämään pääse, se on saletti”, toteaa tutkimuslaitoksen johtaja Chick Dheney.
Tutkimustuloksen valossa Yhdysvalloissa pidetään nyt varmana sitä, että Bush voittaa varsin varmasti syysvaalit. Bandwagon-ilmiön lisäksi Kerryn kannatusta syövät Bushin kampanjan julkaisemat tiedot, jotka osoittavat vuorenvarmasti hänen olevan pedofiili, kannibaali, steriili sekä turkulainen.
”Tosin se 40 prosenttiakin äänistä varmasti riittäisi Bushille valituksi tulemiseen”, vinkkaa korkeimman oikeuden puheenjohtaja William Rehnquist.

Read previous post:
Paikallinen mies puhalsi viisi boforia Seinäjoella

(SEINÄJOKI) Seinäjokelainen sekatyömies Kusti Paasvirta puhalsi myöhään perjantaina poliisin ratsiassa peräti viiden boforin lukemat, kertoivat viranomaiset lauantaiaamuna. Paasvirran puhallus kaatoi...

Close