Kategoriat
Ulkomaat

Jumala EU:n perustuslakiin

(BRYSSEL KAUPALLINEN) Kinastelu siitä, pitäsikö kristittyjen Jumala mainita EU:n tulevassa perustuslaissa, on saanut yllättävän käänteen. Kaikkivaltias Jahve ilmoitti tänään lisäävänsä itse itsensä sopimukseen, ”tajusivat ihmiset sen tehdä eli eivät”.
”Yhdet jaksaa vääntää meikäläisen nimen skraapustamisesta sinne sopimusluonnoksiin, vaikka niiden pitäisi hiffata, että meikkis pystyy omnipotenttina hoitamaan tollaset detailit aika kepeesti”, Jumala kertoi Lehden toimittajalle erikoishaastattelussa.
Jumala kertoi jo muokanneensa kaikkia maailmassa olevia niin paperi- kuin bittimuotoisiakin sopimusluonnoksia. ”Ja jos ne välttämättä tahtoo, niin allekirjoittakoot sellaiset prujut joissa meikää ei mainita ja fiksaan homman jälkikäteen”, leikkisä superolento tuumasi.
Silminnäkijähavaintojen mukaan Paavi tanssi parvekkeellaan macarenaa kuultuaan asiasta. On myös mahdollista, että kardinaalit yrittivät poistaa kirkonmiehen kurkkuun joutunutta pähkinää heimlich-otteella. Asiasta ei ole vielä täyttä varmuutta.
Ennakkotietojen mukaan Euroopan agnostikot epäilevät vahvasti Jumalan lisänneen nimeään mihinkään papereihin ja ateistit ovat ilmoittaneet, etteivät usko koko jumala-humpuukiin. Jumala puolestaan oli eilisillan juomingeista vielä hiukan pinna kireällä ja lakkasi uskomasta ateisteihin, joiden olemassaolo loppui täten välittömästi.

Read previous post:
Uusi tautimutaatio, meteori tai terrorismi tuhoaa todennäköisesti pian koko ihmiskunnan

"Taudin uhka on todellinen" (SUN TZU) Kiinassa havaittu mangustituberkuloosi tulee todennäköisesti tuhoamaan ihmiskunnan, kertoivat MTV 3, YLE ja Helsingin Sanomat...

Close