Kategoriat
Seksivau

Lastenkasvatuksessa turvaudutaan usein laittomiin keinoihin

Kolmannes suomalaisista suhtautuu sallivasti lapsen ruumiilliseen kurittamiseen. Miehet hyväksyvät tietysti lyömisen naisia useammin.
”En minä kyllä sellaista hyväksy”, uutisformaatin pakollista esimerkkitapausta edustava Pera sammaltaa. ”Näin on, että pienempiä ei sovi lyödä. Hävetkää kaikki isät ja äidit, jotka kehtaatte tukkapöllyttää lapsianne.”
Viidesosa 15-45-vuotiaista lapsettomista suomalaisista aikoo käyttää ruumiillista kuritusta kasvatuskeinona, jos joskus jonkun ipanan saavat käsiinsä. Tiedot ilmenevät Lastensuojelun Keskusliiton Taloustutkimuksella teettämästä tutkimuksesta. Hälyttävämpi tilanne on kuitenkin Suomen provinsseissa Ranskassa ja Espanjassa, joissa uskotaan että ”joka vitsaa säästää se lastaan vihaa”. Lapsia roimitaankin näissä alkukantaisissa maissa oikein olan takaa.
Lasten ruumiillinen kuritus on ollut Suomessa lailla kiellettyä ”jo vuodesta 1984”.

Read previous post:
Conan Barbaarille miekkailun olympiakultaa

(ATEENA) Kimmerian ainoa mitalitoivo lunasti häneen asetetut odotukset maanantaisessa miekkailufinaalissa. Conan Barbaari voitti vastustajansa Ranskan Cyrano de Bergeracin vain minuutin...

Close