Kategoriat
Viikonvaihde

Siveyden ystävien uusi sukupolvi marssii esiin

(VAASA) Siveyden ystävät -järjestö ilmoitettiin viime viikolla yhdistysrekisteriin jo neljättä kertaa. Järjestö on taas saanut kokoon uuden jäsenistön vanhan kuoltua. Järjestön ongelmana on koko sen satavuotisen historian ajan ollut uusien sukupolvien puute. Asiaa käsitellään tarkoin yhdistyksen vasta ilmestyneessä historiikissa ”100 vuotta ilman ja vituttaa ihan homona”.
”Siveysaate on hyvä aate, mutta siinä on omat ongelmansa. Lapsille ei voi juuri siirtää tietämystään, kun noita neitseellisiä synnytyksiä yhdistyksen historiasta tunnetaan ainoastaan kuusi,” kuvailee tilannetta järjestön suurvanhapiika Alma Luuppa.
Lehden tietojen mukaan yhdistyksen jäsenet eivät kuitenkaan ole synnyttäneet koskaan neitseellisesti.
”No ei. Ei kyllä totta puhuen ole”, myöntää myös Luuppa. ”Mutta on minullakin ylpeyteni”, hän jatkaa ”Menkää pois! Pois minun kotoani!” kannustaa suurvanhapiika Lehden toimittaja-valokuvaaja -paria leipälapiolla huitoen haastattelun lopuksi.

Read previous post:
Lastenkasvatuksessa turvaudutaan usein laittomiin keinoihin

Kolmannes suomalaisista suhtautuu sallivasti lapsen ruumiilliseen kurittamiseen. Miehet hyväksyvät tietysti lyömisen naisia useammin. "En minä kyllä sellaista hyväksy", uutisformaatin pakollista...

Close