Kategoriat
Talous

Hesburger laajentaa Keskimaahan

(BARUD-DUR) Suomalainen Hesburger aikoo laajentaa toimintaansa Keskimaahan. Hesburgerin omistajan Heikki Salmelan mukaan neuvottelut Keskimaan eri hallitsijoiden kanssa ovat sujuneet toistaiseksi hyvin.
”Ensimmäisenä on tarkoitus valloittaa Mordorin Barud-dur. Siellä on otollinen maaperä hampurilaisille ja muille herkuille, varsinkin kun McDonalds joutui perääntymään alueelta tarjoiltuaan lembasia örkeille”, Salmela hykertelee ja hieroo nahkaisia hanskojaan ”suojele rasvalta” +4.
Sauron on kovasti tykästynyt ajatukseen siitä, että kohta täällä syödään jotakin rasvaista ja yleisesti pahaa.”
Hesburger aikoo tarjoilla Keskimaassa normaaleja tuotteitaan. Örkkien toivomuksesta listalle on kuitenkin lisätty Hobitt-burger, joka Hesen oman majoneesin lisäksi sisältää karvaisia jalkoja. Lisäksi Peikoille on luvassa kääpiöranskalaisia ja kevyempää haltiasalaattia.
”Hyvin menee, kunhan se Sormus pysyy kaukana täältä”, Salmela sanoo Lehdelle Tuomiovuoren pauhatessa.
Jostakin kaukaa kuuluu tuskainen huuto ”Kontuuuuuuu”.

Read previous post:
Siveyden ystävien uusi sukupolvi marssii esiin

(VAASA) Siveyden ystävät -järjestö ilmoitettiin viime viikolla yhdistysrekisteriin jo neljättä kertaa. Järjestö on taas saanut kokoon uuden jäsenistön vanhan kuoltua....

Close