Kategoriat
Urheilu

Conan Barbaarille miekkailun olympiakultaa

(ATEENA) Kimmerian ainoa mitalitoivo lunasti häneen asetetut odotukset maanantaisessa miekkailufinaalissa. Conan Barbaari voitti vastustajansa Ranskan Cyrano de Bergeracin vain minuutin ottelun jälkeen potkaisemalla tätä ensin vatsaan ja sivaltamalla sen jälkeen ranskalaisen pään irti.
”Crom!” kuvaili voitokas kimmerialainen tunnelmiaan heti ottelun päätyttyä. Tämän jälkeen hän sivalteli villisti hurraavaa yleisöä, lävisti yhden tuomarin vatsan ja pakeni ikkunasta. Fiktiivinen, alkujaan kirjailija Robert Howardin luoma sittemmin myös elo- ja sarjakuvista tuttu hahmo ei saapunut palkintojenjakotilaisuuteen.

Read previous post:
Hallitukselta lopullinen ratkaisu välikysymykseen

(HELSINKI) Suomen hallitus tiedotti eilen aikovansa loppuvuoden aikana käsitellä kaikki menneet ja tulevat välikysymykset kerralla. Pääministeri Matti Vanhasen johtama työryhmä...

Close