Kategoriat
Kotimaa

Hallitukselta lopullinen ratkaisu välikysymykseen

(HELSINKI) Suomen hallitus tiedotti eilen aikovansa loppuvuoden aikana käsitellä kaikki menneet ja tulevat välikysymykset kerralla. Pääministeri Matti Vanhasen johtama työryhmä on koonnut listan kaikista välikysymystä istuvalle hallitukselle ehdottaneista kansanedustajista, sekä ns. riskiryhmästä, joka saattaisi näin tulevaisuudessa tehdä.
Riskiryhmään kuuluu myös paljon nykyisen eduskunnan ulkopuolisia, muun muassa koko Attac-järjestön jäsenistö. Laaditun listan pohjalta hallitus aikoo oman ilmoituksensa mukaan saattaa alulle ”välikysymyksen lopullisen ratkaisun”. Tämän ratkaisun tarkkaa luonnetta ei vielä haluta julkistaa. Pääministeri Vanhasen mukaan nämä toimet tulevat kuitenkin lujittamaan entisestään Suomen asemaa Euroopan unionin tiiviissä ytimessä.
”Tarkkoja toimia emme vielä voi paljastaa, mutta rivakoita ja määrätietoisia ne tulevat olemaan. VR:n kanssa on jo diili kuljetuksista ja Oras Oy:n kanssa suihkutiloista. Uuneista on parhaillaan tarjouskilpailu käynnissä,” raottaa pääministeri salamyhkäisyydeen verhoa.
Vanhasen mukaan kansanäänestystä ratkaisun täytäntöönpanosta om turha järjestää, koska se ei muuta istuvan hallituksen toiminnan olemusta millään merkittävällä tavalla.

Read previous post:
Ilias alkujaan kokoelma pikkutuhmia limerikkejä

(ATEENA) Kreikan kansalliseepoksen ensimmäinen puolikas, Ilias, oli alkujaan kokoelma pikkutuhmia riimirunoja eli limerikkejä. Tähän tulokseen tuli suomalainen arkeologiryhmä löydettyään Kreikan...

Close