Kategoriat
Sähkeet

Torstain paranoidit sähkeet

Ristiinankin juomavedessä kolibakteeria — Kolibakteeria on havaittu viime päivien aikana muutamien suomalaiskuntien juomavedessä. Viimeisimpänä asiasta ilmoitti Ristiinan kunta. Juuri näin se kaikki alkaa. Bakteerejä juomavedessä ympäri maan. Tämän täytyy olla suunniteltua, ettekö te huomaa?
Niitä on kaikkialla — Ne on mun perässä. Kun mä nukun ne tunkee mun lähelle ja tarkkailee mua kaiken aikaa ne näkee kaikkialle enkä mä halua niitä enää tänne miksei ne mene pois nehaluaa mullepahaamikseinemenepois.
USA valmistautuu terrori-iskuihin — Yhdysvaltain hallitus seisoo päätöksensä takana, jonka mukaan maan valmiustasoa terrorihyökkäyksen varalle tuli nostaa. Maan viranomaiset ilmoittivat alkuviikosta al-Qaida -verkoston suunnittelevan uusia iskuja USA:ta vastaan.

Read previous post:
Seksibisnes polkee edelleen kesätyöntekijöitään

(KUOPIO) Seksibisneksen kesätyöntekijöitä ja heidän oikeuksiaan poljetaan rankasti. Juuri julkaistun Nahkaa ja kitinää -tutkimuksen mukaan alan kesätyöntekijät on tänäkin kesänä pantu...

Close