Kategoriat
Sähkeet

Tautiset sähkeet perjantaille

Lintuinfluenssaa shiioissakin — Vaarallista lintuinfluenssan H5N1-kantaa esiintyy jo shiioissakin, varoittavat WHO:n tutkijat. Järjestön mukaan maailmanlaajuisen pandemian vaara on nyt erittäin suuri, sillä shiioja asuu likipitäen ympäri maailmaa.
Lintuinfluenssaa siioissakin — Vaarallista lintuinfluenssan H5N1-kantaa esiintyy jo siioissakin, varoittavat WHO:n tutkijat. Järjestön mukaan maailmanlaajuisen pandemian vaara on nyt erittäin suuri, sillä siikoja elelee vesissä ympäri maailmaa, maa-alueilla vähemmän.
Newcastlessa havaittu Newcastlen tautia — Newcastlen kaupungin alueelta Britanniassa on havaittu Newcastlen tautia sairastavia nautaeläimiä. Paikallisten karjatilallisten mukaan epidemia on saatu hallintaan. Viljelijät muistuttavat, ettei kaupungissa ole koskaan ennen tavattu tautia.