Kategoriat
Talous

Talous kasvussa

(HELSINKI) Suomen talous on vahvassa kasvussa, raportoi Valtiovarainministeriö. Valtiovarainministeri Antti ’jäämies’ Kalliomäen mukaan kasvu on liki ennennäkemätöntä. ”Kaikki ennusteemme ovat osoittautuneet alimitoitetuiksi”, sanoi Kalliomäki.
Ministeriön aamuisen tiedon mukaan Suomen talous on jo 310 cm pitkä ja painaa yli 120 kiloa. ”Potra poikahan siitä tuli”, kommentoi budjettilasta pääministeri Matti ’wazzap?’ Vanhanen.
Yllättävä kasvu tietää ongelmia veronmaksajille, sillä Vanhasen hallituksen budjettiehdotuksessa oli varauduttu vaatettamaan ja ruokkimaan maksimissaan kaksimetrinen ja satakiloinen vauva. ”Kyllä tämä meinaa sitä, että veronalennuksia on ihan turha itkeä ja tuposta olisi paras tulla aika perkeleen pitävä”, puhisivat ylpeät isät.

Read previous post:
Poliisi alkaa hoitaa myös taksipalveluja

(HELSINKI) Suurten kaupunkien pahenevaa taksipulaa aiotaan jatkossa hoitaa myös virkavallan voimin. Poliisin mukaan partioiden luppoaikaa voitaisiin mainiosti käyttää taksiajoihin, millä...

Close