Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä tiistailta

Puristin puristin palkittiin — Yhdysvaltain sotilasjohto on valinnut vuoden hyödyllisimmät esineet. Parhaaksi kuulustelijan apuvälineeksi valittiin aina keskiajalta periytyvä, alkujaan uskonnollinen kidutusväline.
”Laske varaani varaani” — Maailman vahvin mies Lemmy Termith menehtyi myöhään eilisiltana kesken show’nsa. Yhdessä hänen ohjelmanumeroistaan häneen asetettiin roikkumaan kaksitoista komodonvaraania, kun hänen jalkansa toistaiseksi tuntemattomasta syystä lipesi ja hän murskautui suurten matelijoiden alle.
”Enpä keksi enempää” — ”Ei näillä liksoilla viitti”, valitteli tukkimies Antero Lava, 63, lauantaina. Lava siirtyi uittohommista varhaiseläkkeelle.

Read previous post:
Talous kasvussa

(HELSINKI) Suomen talous on vahvassa kasvussa, raportoi Valtiovarainministeriö. Valtiovarainministeri Antti 'jäämies' Kalliomäen mukaan kasvu on liki ennennäkemätöntä. "Kaikki ennusteemme ovat...

Close