Kategoriat
Urheilu

Suomalainen voitti saunakilpailun

(HEINOLA) Oululainen levyseppä-hitsaaja Reimo Suomalainen voitti saunassa istumisen maailmanmestaruuskilpailun tänään iltapäivällä järjestetyssä kilpailussa. Suomalaisen pahimmiksi kilpailijoiksi arvioidut Ruotsin Sven Svensson ja Norjan Ola Dunk hävisivät selvästi.
Kilpa ratkesi varsin erikoisella tavalla, kun Suomalaisen sukuelimet juuttuivat lauteiden väliin suorituksen 78. minuutin aikana. Hän pääsi irroittautumaan vasta tuntia myöhemmin, joka takasi selkeän voiton. Muut kilpailijat nimittäin keskeyttivät jo puolentoista tunnin kohdalla.
”Sattuihan se, mutta mitäpä en tekisi maani eteen”, kommentoi Suomalainen. Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen aikovat kisata mestaruudesta uudestaan ensi vuonna.

Read previous post:
Epäkuolleista työvoimaa matalapalkka-aloille

(HELSINKI) Tulevat tupo-neuvottelut saivat uuden käänteen, kun Elinkeinoelämän keskusliitto julkaisi vaatimuksensa halvasta työvoimasta. "Suomalainen työvoima on aivan liian kallista. Jos...

Close