Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä keskiviikolta

Pouttu vähentää henkilöstöä — Kannuslainen Pouttu irtisanoo 15 työntekijää. Yt-neuvottelut saatiin päätökseen tällä viikolla. Pouttu perustelee vähennyksiä kustannustehokkuuden parantamisella. ”Kilpailu liha-alalla on ollut ja tulee jatkossakin olemaan kovaa”, sanoo Liha-Pouttu Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Pouttu.
Pouttu lisää makkaratuotantoa — Kannuslainen Pouttu lisää makkaratuotantoaan hetkellisesti. ”Meille ilmaantui noin 1,5 tonnia ylimääräistä lihaa, josta pitää päästä äkkiä eroon”, sanoo Liha-Pouttu Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Pouttu.
Makkaran myynti väheni — Kannuslaisen Poutun tänään julkaisemat tiedotteet ovat aiheuttaneet jyrkän laskun makkaramyynnissä. ”Hyi helvetti”, sanoo Ilsa Naarassusi Lapuan K-supermarketissa.

Read previous post:
Suomalainen voitti saunakilpailun

(HEINOLA) Oululainen levyseppä-hitsaaja Reimo Suomalainen voitti saunassa istumisen maailmanmestaruuskilpailun tänään iltapäivällä järjestetyssä kilpailussa. Suomalaisen pahimmiksi kilpailijoiksi arvioidut Ruotsin Sven Svensson...

Close