Kategoriat
Kotimaa

Miehelle tuomio ajan tappamisesta

(ESPOO) 42-vuotias espoolaismies tuomittiin keskiviikkona kuuden vuoden vankeuteen ajan taposta. Oikeus katsoi, että mies oli syyllistynyt ajan tappoon maaliskuun 16. päivänä. Kyseisenä päivänä syytetty oli viettänyt vapaa-aikaa, eikä ollut tehnyt mitään hyödyllistä pitkään toviin.
Mies oli myös oman kertomansa mukaan nauttinut suuresti hetkellisestä toimettomuudestaan. Tämän vuoksi oikeus katsoi teon olleen törkeä. Mies oli muun muassa ajatellut useita entisiä tyttöystäviään, istahtanut alas ja leikkinyt paperiliittimellä. Edelleen mies oli selaillut televisiokanavia, vaikka oli hyvin tiennyt, ettei sieltä tule mitään kunnollista näin päiväsaikaan.
Syyttäjä vaati miehelle yhdeksän vuoden tuomiota. Miehen aiempi rikollistausta katsottiin kuitenkin hänelle eduksi, joten tuomio lyheni miehen iskettyä käräjätuomarille silmää ja kutsuttua tätä ”mussukaksi.” Miehen kaikki oikeudet pidätettäneen lähipäivinä.

Read previous post:
Sähkeitä keskiviikolta

Pouttu vähentää henkilöstöä -- Kannuslainen Pouttu irtisanoo 15 työntekijää. Yt-neuvottelut saatiin päätökseen tällä viikolla. Pouttu perustelee vähennyksiä kustannustehokkuuden parantamisella. "Kilpailu...

Close