Kategoriat
Viikonvaihde

Vanhanen: Tyhmät syyttäköön itseään

(HELSINKI) Emeritusprofessori Tatu Vanhanen herätti kohua alkuviikosta toteamalla, että Afrikan ongelmat johtuvat sikäläisten tyhmyydestä, ei suinkaan esimerkiksi vuosisatojen siirtomaasorrosta. Vanhanen vakuuttaa myös Lehdelle myöntämässään erikoishaastattelussa, että useimpien ongelmat myös Suomessa johtuvat nimenomaan tyhmyydestä, ei suinkaan olosuhteista. Vanhasella on paljon sanottavaa esimerkiksi sotaveteraanien tilanteesta.
”Omaa tyhmyyttä on, jos ei osaa asioitaan hoitaa kunnolla. Sotaveteraanien älykkyysosamäärä sekä raajojen määrä on tutkitusti muita suomalaisia alhaisempi, mikä kyllä selittää sangen paljon,” selvittää Vanhanen villisti kuolaten.
Vanhasen mukaan myös suomensuomalaisten suomenruotsalaisia keskimäärin heikompi toimeentulo johtuu samasta syystä.
”Tyhmyys siinä taustalla on. Omaa syytä, jos ei osaa asioitaan hoitaa kunnolla. Suomalaisten älykkyysosamäärä on tutkimusten mukaan selkeästi ruotsalaisia alhaisempi,” Vanhanen kuvailee molemmat silmäkulmat nykien.
Vanhanen ei pitkään myöskään pohdi tarjotessaan selitystä maailman sotaorpojen ja -leskien heikolle tilanteelle, kristittyjen vainoille Rooman valtakunnassa, Jeesuksen ristille päätymiselle ja syöpään kuolemiselle.
”Tyhmyys. Kaikkien älykkyysosamäärä on tunnetusti Suomalaista Keskustalaista alhaisemmalla tasolla,”vakuuttaa Vanhanen kiillottaen eugeniikkayhdistyksen mitalia, johon on kaiverrettu yhdistyksen ylväs tunnuslause: ”Isäni on myös enoni ja olemme molemmat ylpeitä siitä”.

6 vastausta aiheeseen “Vanhanen: Tyhmät syyttäköön itseään”

Suomenruotsalaisten MAHDOLLISESTI keskimääräistä korkeampi ÄO johtuu suomalaisista, koska suomalaiset tarjoavat heille suomalaisia parempaa koulutusta ja mitä parempaa koulutusta sitä korkeampi ÄO on. Suomessa on suhteettoman paljon kouluja ruotsinkielisille, joten he saavat parempaa opetusta. Suomenkielisessä koululuokassa on noin 20-30 oppilasta, ruotsinkielisessä 10-15…
Ja mitä helkkarin väliä on sillä, mitä hallituspuoluetta kannattaa???????????????? Jos kannatan vihreitä niin olen älykkäämpi kuin muu väestö. taidanpa vaihtaa puoluetta älykkäämpään.
Ja lopuksi vielä, että Vanhanen mee hoitoon…

Read previous post:
Miehelle tuomio ajan tappamisesta

(ESPOO) 42-vuotias espoolaismies tuomittiin keskiviikkona kuuden vuoden vankeuteen ajan taposta. Oikeus katsoi, että mies oli syyllistynyt ajan tappoon maaliskuun 16....

Close