Kategoriat
Seksivau

Sotamies Ryanin jatko-osasta vieläkin sentimentaalisempi

(LOS ANGELES) Saving Private Ryan -elokuvan jatko-osasta on tehty aiesopimus kaikkien ensimmäisen osan näytelijöiden kanssa. Jatko-osa tulee sijoittumaan kaksituhattaluvulle ja sen nimeksi on kaavailtu ”Saving Private Interests”. Ohjaaja-tuottaja Steven Spielbergin mukaan elokuvaan tullaan lykkäämään aimo annos moraalista suoraselkäisyyttä ja oikeita arvoja.
”Kyllä se tehdään kerralla selväksi taas, että ilman USA:ta Eurooppa olisi Saksa ja maailma Neuvostoliitto ja Kiina. Ja että terroristit hallitsisivat näitä kaikkia,” kuvailee Spielberg tulevaa tuotantoaan. ”Ja mikä ihmeen Stalingrad? Ikinä kuullutkaan”, hän jatkaa.
Spielberg odottelee elokuvalleen jälleen jättimäistä menestystä. Male bondingia, isänmaallisuutta ja urotekoja tullaan tosin näkemään siinä määrin, että terveysviranomaiset toivovat teokselle varoitusta sen sisältämästä ylikorkeasta sokerin määrästä.

Read previous post:
Ranska toivoo Israelilta kovempia toimia antisemitististen rikosten ehkäisemiseksi

(PARIISI) Ranskan hallitus sekä presidentti Jacques Chirac vaativat yhteistuumin Israelin valtiolta entistä tiukempia toimia juutalaisvastisten eli antisemitististen rikosten kitkemiseksi. Chirac...

Close