Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä torstaille

Pannaan pannaan -kampanja käyntiin – Vatikaanin uudessa kampanjassa lämmitellään uudelleen kirkonkirouksen perinnettä. Paavi julistanee kampanjan huomisessa avauspuheessaan pannaan ainakin Karl Marxin ja Galileo Galilein.
Pannaan, pannaan -kampanja käyntiin – Pääministeri Matti Vanhasen julistamia ”vauvatalkoita” vauhditetaan hallituksen leikkimielisellä kampanjalla. Tarkoituksena on saada kansa ymmärtämään oman vastuun ottamisen tärkeys oman perheen koon kasvattamisessa.
Pannaan, pannaan! -kampanja käyntiin – Televisio- ja elokuvakuvaajien liitto aloittaa kampanjan, jonka teemana on kameran sivuttaisliike. Kampanjassa halutaan kiinnittää erityishuomiota toimittajien ja ohjaajien liiallisiin ja toistuviin vaatimuksiin panoroinnista.

Yksi vastaus aiheeseen “Sähkeitä torstaille”

Read previous post:
Bob Dylanin muistelmat viittomakielellä

(NEW YORK) Rocklegenda Bob Dylan juhlistaa neljä vuosikymmentä kestänyttä uraansa julkaisemalla muistelmiensa ensimmäisen osan tänä syksynä. Dylanin manageri Don King...

Close