Kategoriat
Kulttuuri

Bob Dylanin muistelmat viittomakielellä

(NEW YORK) Rocklegenda Bob Dylan juhlistaa neljä vuosikymmentä kestänyttä uraansa julkaisemalla muistelmiensa ensimmäisen osan tänä syksynä. Dylanin manageri Don King kertoo, että muistelmat julkaistaan dvd-formaatissa.
”Dylle, kuten Dylania kaveripiireissä kutsutaan, halusi koskettaa suurimpia fanejaan. Siksi muistelmat on tehty viittomakielellä”, King paljastaa.
King kertoo, että suunnitteilla on kolmen dvd:n sarja. 63-vuotias Dylan on harjoitellut viittomakieltä ahkerasti kolmen eri opettajan kanssa viimeisen kolmen kuukauden ajan. Tällä hetkellä Dylan osaa kuulemma viittoa jo sanat ”kakka” ja ”laulaja” – kuitenkin eri yhteyksissä.
Muistelmadokumentissa tullaan näkemään myös useita Dylanin lauluja vuosikymmenten ajoilta, ja tietenkin viittomakielellä.
”Tämä on hieno kädenojennus faneja kohtaan”, King sanoo. ”Julkaisun jälkeen Dylle lähtee kiertueelle mukanaan maailman parhaista viittojista kootun bändinsä kanssa. Uskomme, että tästä tulee suuri hitti ympäri maailmaa.”
Lehti tavoitti Dylanin puhelimitse kommentoimaan tulevaa julkaisuaan, mutta luurin toisesta päästä kuului vain viuhdontaa.

Read previous post:
Alligaattoreille oikeus rekisteröidä parisuhde

(YLÄ-VÖYRI) Alligaattorit ovat viimein saaneet oikeuden rekisteröidä parisuhteensa. Kysymyksestä äänestettiin eilen eduskunnassa. Ylä-Vöyrin maistraatissa juhlitaan Suomen ensimmäisiä alligaattorihäitä jo tulevana...

Close